1 Lasse innleder

Lasse innledet med å fortelle om Seniornett og dagens program.

Den 22. september gjennomførte Seniornett Larvik Digital Festival i Samarbeid med Slekt og Data Vestfold avd. Larvik og Larvik Bibliotek. Årets tema var: Foto.

2 Aud fotogruppaAud Gulvik stilte som vikar for Liv Drangsholt og fortalte om fotogruppas aktiviteter siden hun kom som en «vind» inn til Seniornett i Mai i år og etablerte «Fotogruppa»

3 Bjarte GjoneBjarte Gjone fra Larvik Kommune hadde et foredrag om «Mindful Foto» og fortalte entusiastisk om fotografering, særlig med mobiltelefon.Han fortalte at han først og fremst tar bilder for sin egen del og ikke for fremvisning.Han fortalte veldig livaktig om oppveksten på gården i Kvelde, og om den store flokken det etterhvert ble som bodde der.Han ga oss også et innblikk i hva han mener med «Mindfulnes», noe vi alle trenger å tenke litt mer på, som også er viktig når vi fotograferer.

4 Thore StordalenThore Stordalen orienterte om Larvik Slekt og Data som har 125 medlemmer.

Han orienterte om hvilke fordeler det er å være medlem og om hvor utrolig mange muligheter det er for å forske på slekter. Han ønsker alle velkommen til møtene som er andre tirsdag hver måned. Du behøver ikke være medlem for å komme, men de fleste blir det når de først har begynt å forske på sin slekt. Medlemskapet koster kr.585,- pr.år
Presentasjonen til Thore kan du lese som pdf-fil her Kort info om Slekt og Data

Lasse Midtvik fortalte om mange muligheter det er for å finne gamle bilder, artikler eller andre opplysninger. Gamle bilder har jo alle en historie, så se gjennom det du har, her er det mye å hente! Bl. a har Digitalt Museum har over 2 mill. bilder du kan kose deg med. Noe kjent finner du sikkert. Dette er en «Gullgruve»! Tidsmaskinen.no er også et interessant nettsted å lete på.
Presentasjonen til Lasse kan du lese i pdf-fomat her Gamle bilder september 2022

5 Rigmor HaugLasse avsluttet med å takke Rigmor Haug for meget godt samarbeid med Biblioteket og overrakte henne gratis medlemskap i Seniornett ut 2023.

Rigmor avsluttet Digital Festival med å orientere om alt Biblioteket har å by på av aktiviteter av forskjellig slag.

Alt i alt, et vellykket arrangement med ca. 30 deltagere.