Tollerodden HHSeniornett har som formål å lære seniorer, 55+, å ta del i det digitale samfunn. Organisasjonen drives av frivillige seniorer.
Seniornett har avdelinger over det meste av landet.
 
Dette er hjemmesiden til Seniornett Larvik. Hovedsiden til Seniornett Norge med lokalavdelinger finner du her seniornett.no 

stolpejakten 2019Vi møtes på Gloppesenteret.

Ut på tur? Kombiner turen med jakten på stolper med appen Stolpejakten.
Det er utplassert 100 stolper i Larvik og Stavern med forskjellig vanskelighetsgrad. De enkleste kan nåes med rullestol mens de vanskeligste krever noe mer bevegelighet.
Aina Norin Tollefsen er en erfaren og ivrig "stolpejeger", og hun gir oss en innføring i appen ved starten av møtet. Blir du inspirert, kan vi hjelpe deg med å installere appen på telefonen eller nettbrettet ditt.

Elevene fra datalinjen ved Sandefjord v.g. møter som vanlig opp for å hjelpe oss en til en enten vi har med PC, telefon eller nettbrett.

Slektsforskere fra DIS Larvik sitter klare til å hjelpe deg som driver med eller ønsker å starte med slektsforskning.

Ikke medlem i Seniornett? Møt fram for en dataprat og en kopp kaffe.

aud takker av

Etter mange år som leder har Aud Gulvik overlevert stafettpinnen til et nytt styre!

Hun har gjort en kjempeinnsats for å gjøre Seniornett Larvik til hvordan klubben er i dag. Her overleverer hun mappe og minnepinne til styremedlem Viggo Johansen i det nye styret.

Vi er glad for at vi fortsatt har Aud som en ressursperson på våre datacaféer fremover.

Tusen takk for godt utført lederskap !


 

styret 2019 2020

Styrets sammensetning etter Årsmøtet.
Fra venstre: Lasse Midtvik (styremedlem), Stein Kristiansen (styremedlem), Aud Moe (varamedlem), Heidi Larsen (varamedlem), Aina Norin Tollefsen (styremedlem), Viggo Johansen (styremedlem). Svein Arild Stokland (styremedlem) var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Vi arrangerer datacafé annenhver uke på Gloppesenteret, Iver Hesselbergs vei 2, Larvik.

Stikk innom for en kopp kaffe og en dataprat. Ta med nettbrett, mobiltelefon eller PC.
Vi starter Torsdag 10. januar og fortsetter Torsdag 24. januar, Torsdag 07. februar, Torsdag 28. februar, Torsdag 14. mars + Årsmøte, Torsdag 28. mars, Torsdag 11. april, Torsdag 25. april, Torsdag 9. mai, Torsdag 23. mai, Torsdag 6. juni.

Alle seniorer er velkommen!

datakafe 1608

linktofacebook sm