bolgen 2021Seniornett har som formål å lære seniorer, 55+, å ta del i det digitale samfunn. Organisasjonen drives av frivillige seniorer.
Seniornett har avdelinger over det meste av landet.
Vår e-postadresse er
 
Dette er hjemmesiden til Seniornett Larvik. Hovedsiden til Seniornett Norge finner du her seniornett.no 

 
 
Fredag kveld mottok vi i Seniornett styret denne meldingen fra Laila:
leif skaatan«Leif kom hjem fra sykehuset onsdag kl. 18.00 og var veldig dårlig, så han sovnet stille og rolig inn natt til fredag 8. juli, alle var innom hver dag, noe han registrerte, men sa ikke et ord, bare så på oss. Klem fra Laila.»
Leif og Laila har vært støttespillere i Seniornett nesten fra starten av. Vårt første årsmøte var i 2010, men allerede i 2011 ble både Laila og Leif valgt inn i styret som varamedlemmer. Men da en i styret trakk seg rett etter valget i 2011, måtte Laila overta en plass i styret og ble offisielt valgt inn i styret 2012. Laila hadde ansvaret for kjøkkenet i mange år og vi glemmer aldri Lailas «Kvæfjordskake».
Leif ble med i styret i 2013 og ble fast « inventar» og satt i styret helt fram til årsmøte 2019. Da sa helsa stopp. En kort periode hadde han også jobben som kasserer. Vi husker Leif som en mann som alltid var blid og hyggelig, alltid klar til å hjelpe andre og takker for den tiden vi fikk sammen med ham.

Vi ønsker alle medlemmer en god sommer.

Første Datakafé etter sommeren blir torsdag 18. august kl. 11.00 til 13.00 på Gloppesenteret.

Denne artikkelen er skrevet av Eirik Solheim – Journalist og teknologirådgiver i NRKbeta - og publisert på NRK Beta - https://nrkbeta.no/2022/05/26/for-parorende-kan-doden-bli-en-digital-hengemyr/

Det er en artikkel som med fordel kan leses. 

linktofacebook sm