Artikkelindeks

HerregardenEtter mange fantastisk flotte sommerdager fikk vi jo endelig litt etterlengtet regn, men de fine dagene kommer snart tilbake!  Været har kanskje vært den eneste gleden vi i risikosonen for Korona har hatt, sammen med mulighet til å gå fine turer med god avstand. 

Aktiviteten i Seniornett Larvik fikk en bråstopp på grunn av stengingen av Gloppesenteret og at våre medlemmer også er i risikosonen. Jeg har vært i kontakt med Gloppesenteret og fått vite at vi vil få ny beskjed 1. september om hva som skjer med lokalene – men jeg må innrømme at det ikke ser lyst ut før vi ser en fremtidig vaksine kommer.

Når vi kommer over sommeren, vil vi ha et styremøte for å diskutere mulighetene om det er andre løsninger og om det er mulighet for å kunne ha et sikkert smittevern. Fortsatt vil Seniornett Norge ha datahjelp for medlemmene, dersom dere har behov for det.

Jeg har hele styret bak meg når jeg sier at vi savner dere og den gode sosiale kontakten vi har hatt på våre datacafeér. Håper at verden snart kommer tilbake til mer normale tilstander, og at vi kan sees igjen.

Ha en god sommer og ta godt vare på dere selv!

På vegne av styret

Lasse Midtvik

linktofacebook sm