larvik bibliotekRigmor Haug presenterte Digitale tjenester Larvik Bibliotek.
Du kan lese presentasjonen i pdf-format ved å følge denne lenken Digitale tjenester Larvik Bibliotek.

PresentaLaastPCsjonen Datasikkerhet fra Digital festival på biblioteket i Larvik.
Stein Kristiansen

Last ned presentasjonen her Datasikkerhet

2918 11 29 flyEr du utsatt for forsinket, avlyst eller overbooket fly, har du krav på erstatning. Men du trenger profesjonell hjelp! Viggo Johansen, 29. november 2018.

Du kan laste opp presentasjonen i pdf-format her Erstatning ved forsinket fly

car playCarplay - Hva er det og hvordan fungerer det.

Lasse Midtvik - Seniornett Larvik 15. november 2018

Last opp presentasjonen her: carplay_presentasjon.pdf

Windows10Det kommer to store oppdateringer på Windows 10 hvert år. Holder vi PC-en "i orden", går oppdateringene gjerne uten problemer. Mange unngår å bruke nettleseren Edge som følger med Windows 10 og bruker i stedet Firefox eller Google Chrome. Edge har et så godt antivirusprogram at det skulle være unødvendig å installere eller betale for et i tillegg. Dessuten er Edge meget brukervennlig, så vi anbefaler deg å lære å bruke denne nettleseren.

Windows_10.pdf

RoamingNår vi reiser, tar vi gjerne med oss både mobiltelefon og nettbrett. Vi har kanskje hørt hvor viktig det er å slå av roaming-funksjonen i utlandet for å unngå høye telefonutgifter. Dette er ikke lenger nødvendig i Europa! Men det er viktig at vi vet hvordan vi ivaretar sikkerheten på våre elektroniske enheter så vi unngår virus og hacking, spesielt hva vi skal se etter når vi logger oss inn på hotellets nettverk.

Mobilbruk_i_Europa.pdf

 

NSBappMed NSB-appen kjøper du togbillett, sjekker togtider og mottar varsler om eventuelle endringer i togavgangene dine. Du kan også kjøpe Ruter tilleggsbillett med NSB-appen. Du trenger ikke å tenke på hvor du har billetten, du bærer den med deg på mobiltelefonen.

NSB_apper.pdf

 

 

AR applikasjoner (utvidet virkelighet) er betegnelsen på applikasjoner som plasserer virtuelle objekter inn i den virkelige verden. I den nærmeste tiden vil vi se en mengde slike applikasjoner, noen til fornøyelse og andre til praktisk nytte. Mange eksisterende applikasjoner vil også få støtte for AR i framtida.
De fleste kjenner PokeMan Go i hvertfall av omtale. Her er noen apper som ble presentert på vår Datacafé.

ARMeasureKitARMeasureKit  FlightRadar24FlightRadar24     ikeaikea Place Sun SurveyorSun Surveyor   Sky GuideSky Guide OurSolAROurSolAR

linktofacebook sm