super hybridSeniornett har som formål å lære seniorer, 55+, å ta del i det digitale samfunn. Organisasjonen drives av frivillige seniorer.
Seniornett har avdelinger over det meste av landet.
 
Dette er hjemmesiden til Seniornett Larvik. Hovedsiden til Seniornett Norge finner du her seniornett.no 

 
 

styremote 20200402a

Deler av styret i Seniornett Larvik gjennomførte torsdag et nettmøte. Ved hjelp av appen Messenger hadde vi en hyggelig prat rundt en uformell agenda.
Dette er første gang vi som styre benyttet denne møteformen, og konklusjonen er at det fungerte riktig så bra. Det ble tid til litt sosial prat også. Ekstra hyggelig å se igjen ansiktene.

Vi var fem stykker i "møtet" med en miks av iPhone, iPad, Android og PC. Det var god kvalitet på både lyd og bilde, men Svein på PC konkluderte med at kvaliteten på bildet var best på telefonen.

Messenger er enkel og god å bruke for arrangere samtaler mellom flere personer. Du kan for eksempel samle familie og venner til en hyggelig prat i en gruppe.

Messenger er "gratis" å laste ned og å bruke, men fra og med i år må man ha en Facebook-konto for å bruke den. Veldig mange av oss har jo en Facebook-konto allerede.


 

stopp signVi forholder oss til Regjeringens restriksjoner og helsevesenets anbefalinger vedrørende arrangementer.

Det blir derfor ikke avholdt noen arrangementer i vår regi, Datacafé og kurs, så lenge disse restriksjoner og anbefalinger gjelder.

Følg med her på hjemmesiden vår for oppdatert informasjon.

Følg også med på vår Facebook side. Der kan du også stille spørsmål om problemer du måtta ha med bruk av digitale tjenester eller PC, nettbrett og telefon. Kanskje kan noen av foreningens medlemmer hjelpe deg?

linktofacebook sm