super hybridSeniornett har som formål å lære seniorer, 55+, å ta del i det digitale samfunn. Organisasjonen drives av frivillige seniorer.
Seniornett har avdelinger over det meste av landet.
 
Dette er hjemmesiden til Seniornett Larvik. Hovedsiden til Seniornett Norge finner du her seniornett.no 

 
 

HerregardenEtter mange fantastisk flotte sommerdager fikk vi jo endelig litt etterlengtet regn, men de fine dagene kommer snart tilbake!  Været har kanskje vært den eneste gleden vi i risikosonen for Korona har hatt, sammen med mulighet til å gå fine turer med god avstand. 

Aktiviteten i Seniornett Larvik fikk en bråstopp på grunn av stengingen av Gloppesenteret og at våre medlemmer også er i risikosonen. Jeg har vært i kontakt med Gloppesenteret og fått vite at vi vil få ny beskjed 1. september om hva som skjer med lokalene – men jeg må innrømme at det ikke ser lyst ut før vi ser en fremtidig vaksine kommer.

Når vi kommer over sommeren, vil vi ha et styremøte for å diskutere mulighetene om det er andre løsninger og om det er mulighet for å kunne ha et sikkert smittevern. Fortsatt vil Seniornett Norge ha datahjelp for medlemmene, dersom dere har behov for det.

Jeg har hele styret bak meg når jeg sier at vi savner dere og den gode sosiale kontakten vi har hatt på våre datacafeér. Håper at verden snart kommer tilbake til mer normale tilstander, og at vi kan sees igjen.

Ha en god sommer og ta godt vare på dere selv!

På vegne av styret

Lasse Midtvik


 

styremote 20200402a

Deler av styret i Seniornett Larvik gjennomførte torsdag et nettmøte. Ved hjelp av appen Messenger hadde vi en hyggelig prat rundt en uformell agenda.
Dette er første gang vi som styre benyttet denne møteformen, og konklusjonen er at det fungerte riktig så bra. Det ble tid til litt sosial prat også. Ekstra hyggelig å se igjen ansiktene.

Vi var fem stykker i "møtet" med en miks av iPhone, iPad, Android og PC. Det var god kvalitet på både lyd og bilde, men Svein på PC konkluderte med at kvaliteten på bildet var best på telefonen.

Messenger er enkel og god å bruke for arrangere samtaler mellom flere personer. Du kan for eksempel samle familie og venner til en hyggelig prat i en gruppe.

Messenger er "gratis" å laste ned og å bruke, men fra og med i år må man ha en Facebook-konto for å bruke den. Veldig mange av oss har jo en Facebook-konto allerede.


 

stopp signVi forholder oss til Regjeringens restriksjoner og helsevesenets anbefalinger vedrørende arrangementer.

Det blir derfor ikke avholdt noen arrangementer i vår regi, Datacafé og kurs, så lenge disse restriksjoner og anbefalinger gjelder.

Følg med her på hjemmesiden vår for oppdatert informasjon.

Følg også med på vår Facebook side. Der kan du også stille spørsmål om problemer du måtta ha med bruk av digitale tjenester eller PC, nettbrett og telefon. Kanskje kan noen av foreningens medlemmer hjelpe deg?

linktofacebook sm